Logo_no text

Keitä me olemme?

Olemme vuonna 2016 perustettu aurinkopaneelijärjestelmien myyntiin keskittynyt yritys Turusta. Uudellamaalla kasvaneen kysynnän myötä olemme avanneet toimiston Espooseen vuonna 2021. Meillä on yhteensä yli kymmenen vuoden kokemus aurinkoenergiasta ja sen myynnistä. Tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaisvaltaista palvelua, jossa autamme kaikessa ja asennamme järjestelmät käyttövalmiiksi. Tavoitteenamme on olla Länsi- ja Etelä-Suomen suurin aurinkopaneelijärjestelmien asentaja. Toimimme Espoosta käsin Uudellamaalla sekä Kaarinasta käsin Varsinais-Suomen alueella.

Nyt on auringon aika!

Aurinkoenergian kysyntä kasvaa vauhdilla ja jopa neljännes suomalaisista asunnon omistajista pohtii energiaremontin toteuttamista seuraavan kahden vuoden aikana. Aurinkoenergia on yksi kiinnostavimmista ratkaisuista lisätä kodin sähkön omavaraisuutta. Aurinkoenergian tuotannosta ei kerry CO2-päästöjä ja nousevien energiahintojen aikana auringosta saatava rahallinen hyöty kasvaa entisestään. Itse tuotettu sähkö vähentää sähkölaskusi riippuvuutta sähkön hinnasta ja auttaa näin suojautumaan sähkön hinnan nousulta. Aurinkopaneelijärjestelmän hankinta lisää myös kiinteistön arvoa.

Logo_no text

Tavoite & Arvot

Tavoitteenamme on olla Länsi- ja Etelä-Suomen suurin aurinkopaneelijärjestelmien asentaja. Haluamme kasvaa vastuullisesti tavoitteissamme ja pitää ympäristöasioita aina mielessä kaikissa hankinnoissamme. Arvoihimme kuuluvat ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus. Myyntitavoitteiden lisäksi vuotuinen tavoitteemme on CO2-päästöjen vähentäminen. 

Visio & Missio

Visiomme on tuoda Suomeen mahdollisimman paljon lisää uusiutuvaa aurinkoenergiaa ja auttaa omalta osaltamme Suomea lähemmäs uusiutuvien energialähteiden ympäristötavoitteita.
Missiomme on välittää ihmisille tietoa aurinkoenergian hyödyistä ja mahdollisuuksista sekä auttaa ihmisiä tulemaan omavaraisemmiksi aurinkoenergiaa tuottamalla.

Palvelu & Laatu

Solar Age panostaa jatkuvasti palvelun ja laadun parantamiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parhaan ratkaisun eri kohteisiin ja palvella heitä mahdollisimman hyvin. Palvelumme laadun takaamiseksi haluamme pysyä ajan tasalla alan kehittyessä, panostaa oikeisiin yhteistyökumppaneihin sekä löytää asiakkaille alan parhaat tuotteet. Näissä kaikissa asioissa olemme jo pitkällä ja joka vuosi lähempänä päämäärää.